Diskuze

Přidat příspěvek Záznamů: 126-131 z celkem , << | < | > | >>

28.9.2008 20:20:18, Zbyněk

Myslím, že Libušín je už zavedený a pěkný závod, proto tam všichni jezdí a taky to je tím, že si tam lidi jedou pro body do celkového hodnocení UAC. Věřím tomu, že když budou zajímavé výhry, ale ve víc kategoriích, tak nalákají lidi. A při Varech asi není takový problém sehnat ceny. Ale jistě to není jen a pouze v cenách, jak jsem psal dříve. S těma Šlapkama na tom určitě něco bude.

28.9.2008 16:44:41, PedroS

Děkuji ti Zbyňku za názor. Nevím jestli je to o cenách. Na etapáku v Libušíně dáváme jen megarohlíky a lidi přesto rádi přijedou. Jestli oni lidi nechoděj jenom na závody uvedené v kalendáři Vinohradskejch šlapek :-)

28.9.2008 10:57:53, Zbyněk

Chápu, že zavádět něco nového je těžké, ale kdybych dělal takový závod já a chtěl nalákat lidi, tak bych
sehnal pořádný ceny alespoň pro pět kategorií, aby měli motivaci přijet všechny kategorie. Pak bych to dal na
web už na začátku sezóny, aby se s tím dalo počítat. A kdybych chtěl mít jistotu účasti dohodl bych se s
nějakou ligou jako je UAC, aby se to jelo v rámci nějaké soutěže. V neděli na UAC bylo sto lidí a to pršelo.
Díky za fotky z průběhu celé sezóny.

27.9.2008 18:06:13, PedroS

Díky Kuře za příspěvek. Už jsem myslel, že mi to tu nefunguje :-). Když jsem tam vyrazil fotit, tak jsem od
pořadatelů nečekal zázraky. Ale pochyboval jsem o tom, že limit 115 lidí na startu nebude stačit. Obvzlášť,
když se žádný UAC nejel a mimo bikové Pražské 50ky a Masters závodu na Ještěd. Velké bylo moje zklamání z 24
startujících. A když se na velké obrazovce instalované na Hradčanském náměstí, místo záběrů z průběhu závodu
objevovala pouze reklama (záběry s logem závodu taky považuji za reklamu), chtěl jsem jet domů. Přesto jsem
ale vydržel až na dojezd a tam už lidí bylo víc, ale také žádná velká sláva.

27.9.2008 14:01:23, Kuře

Já bych i jel, ale práce nedovolila :-(. Jinak si myslim, že o tom moc lidí asi nevědělo. Kdyby to bylo
delší, tak by to bylo lepší.

26.9.2008 22:26:07, PedroS

V novinkách jsem si zapřemýšlel o důvodech, proč měla vložená časovka závodu Praha-Karlovy Vary-Praha tak
malou účast. Jaký byl váš důvod vaší neúčasti? Co by měli organizátoři příště udělat lépe? Zaslechl jsem, že připravují
časovku delší (přes 5 km) s cílem na Hradčanském náměstí. Bude to stačit?

Reportážní fotografie amatérských cyklistů.
Fotky z tohoto webu je možné volně použít pro reportážní práce, osobní nebo klubovou prezentaci.
Pro reklamní a jiné ziskové účely jen se souhlasem jednotlivých autorů a osob na fotografiích zobrazených.

© 2005 - 2010   RACERGALLERY.COM by Petr Janouš | Autoři, O webu | Developed by Abstract Design | RSS