Diskuze

Přidat příspěvek Záznamů: 126-140 z celkem , << | < | > | >>

29.9.2008 08:19:53, Pavel Ch.

No jo, koukám, že se nezobrazilo to hlavní: celá verze je "O to víc mne potom potěšilo, že z dvacítky zúčastněných jich šest bylo z CKKV" :-).

29.9.2008 07:38:22, PedroS

jj. fakt jsem na tom dřel celej víkend. Ještě musím doladit tu maximální délku příspěvků. Jsme se nějak rozepsali, že :-)

29.9.2008 07:30:13, Lucifer

Ti to trvalo .. celej vikend. Ale vypada to dobre :-)

28.9.2008 22:28:05, Lu

Jo a máš bod za diskuzi, docela mi tu chyběla:-)

28.9.2008 22:23:25, Lu

Já jsem jela ČP, jinak bych se nejspíš zúčastnila. Taky jsem čekala větší účast, možná to bylo fakt moc krátké a lidi si řekli, že kvůli těm pár metrům se tam nebudou kodrcat:-)

28.9.2008 22:19:43, Pavel Ch,

Ono se sešlo víc věcí dohromady. Byla zima a nevlídno, propagace mezi amatéry nebyla nic moc (i když na UAC serveru zmínka byla).Vin. Šlapky se aktivně zúčastnili pořadatelování, takže kdo mohl tak spíš stál někde na křižovatce (je jich hodně a na závody docela chodí). Trochu nešťastně také asi zapůsobila zmínka, že počet účastníků je omezen na 115 příchozích a možnost se přihlásit někde on-line nebyla. Já sám, jsem si to trošku po této informaci rozmýšlel jestli tam přijedu...No, nakonec jsem si přivstal,byl jsem tam už ve čtvrt na devět abych se mezi těmi davy závoduchtivých cyklistů mohl zaregistrovat a nejel tam zbytečně... O to víc mne potom potěšilo, že z dvacítky zúčastněných jich šes

28.9.2008 21:34:46, Renda

Ještě k tomu proč je to tak krátké? Údajně nebyla možnost zavřít Nerudovu ulici, jelikož se tudy jezdí k ambasádám. Samozřejmě by bylo fajn kdyby to bylo delší a rozhodně by to přilákalo víc lidí si myslím. Uvidíme co připraví organizátoři příští rok a jestli se to bude více ventilovat i na Šlapkovským serveru :-)

28.9.2008 21:21:38, Renda

... ještě tam mělo být(nějak se to nevešlo) - Ten kdo tam byl, tak mi dá zapravdu !

28.9.2008 21:19:28, Renda

Zbyňku o cenách to není a rozhodně na ceny si nikdo stěžovat nemohl. Za třetí místo(spadl mi řetěz takže jsem byl třetí jen díky tomu, že v mojí kategorii jsme jeli tři)jsem dostal moc pěkné ceny až jsem byl z toho zaražený (trika CRAFT, ponožky Spiuk, Enervit atd.) Nemá cenu vyjmenovávat co kdo dostal to je vedlejší, ale už jen fakt, že jsem si mohl zazávodit na Hradčanech pro mě byl pozvánkou víc než lákavou. Jasně, že od kluků, kterým jsem to říkal jsem slyšel "bude pršet a bude to na kostkách klouzat, na kostkách nepojedu, na tak krátkou trať tam nemá cenu jezdit, nepojedu do centra na kole" Za sebe říkám. Jsem rád, že jsem tam byl a že jsem se mohl zúčastnit prvního ročníku. T

28.9.2008 20:20:18, Zbyněk

Myslím, že Libušín je už zavedený a pěkný závod, proto tam všichni jezdí a taky to je tím, že si tam lidi jedou pro body do celkového hodnocení UAC. Věřím tomu, že když budou zajímavé výhry, ale ve víc kategoriích, tak nalákají lidi. A při Varech asi není takový problém sehnat ceny. Ale jistě to není jen a pouze v cenách, jak jsem psal dříve. S těma Šlapkama na tom určitě něco bude.

28.9.2008 16:44:41, PedroS

Děkuji ti Zbyňku za názor. Nevím jestli je to o cenách. Na etapáku v Libušíně dáváme jen megarohlíky a lidi přesto rádi přijedou. Jestli oni lidi nechoděj jenom na závody uvedené v kalendáři Vinohradskejch šlapek :-)

28.9.2008 10:57:53, Zbyněk

Chápu, že zavádět něco nového je těžké, ale kdybych dělal takový závod já a chtěl nalákat lidi, tak bych
sehnal pořádný ceny alespoň pro pět kategorií, aby měli motivaci přijet všechny kategorie. Pak bych to dal na
web už na začátku sezóny, aby se s tím dalo počítat. A kdybych chtěl mít jistotu účasti dohodl bych se s
nějakou ligou jako je UAC, aby se to jelo v rámci nějaké soutěže. V neděli na UAC bylo sto lidí a to pršelo.
Díky za fotky z průběhu celé sezóny.

27.9.2008 18:06:13, PedroS

Díky Kuře za příspěvek. Už jsem myslel, že mi to tu nefunguje :-). Když jsem tam vyrazil fotit, tak jsem od
pořadatelů nečekal zázraky. Ale pochyboval jsem o tom, že limit 115 lidí na startu nebude stačit. Obvzlášť,
když se žádný UAC nejel a mimo bikové Pražské 50ky a Masters závodu na Ještěd. Velké bylo moje zklamání z 24
startujících. A když se na velké obrazovce instalované na Hradčanském náměstí, místo záběrů z průběhu závodu
objevovala pouze reklama (záběry s logem závodu taky považuji za reklamu), chtěl jsem jet domů. Přesto jsem
ale vydržel až na dojezd a tam už lidí bylo víc, ale také žádná velká sláva.

27.9.2008 14:01:23, Kuře

Já bych i jel, ale práce nedovolila :-(. Jinak si myslim, že o tom moc lidí asi nevědělo. Kdyby to bylo
delší, tak by to bylo lepší.

26.9.2008 22:26:07, PedroS

V novinkách jsem si zapřemýšlel o důvodech, proč měla vložená časovka závodu Praha-Karlovy Vary-Praha tak
malou účast. Jaký byl váš důvod vaší neúčasti? Co by měli organizátoři příště udělat lépe? Zaslechl jsem, že připravují
časovku delší (přes 5 km) s cílem na Hradčanském náměstí. Bude to stačit?

Reportážní fotografie amatérských cyklistů.
Fotky z tohoto webu je možné volně použít pro reportážní práce, osobní nebo klubovou prezentaci.
Pro reklamní a jiné ziskové účely jen se souhlasem jednotlivých autorů a osob na fotografiích zobrazených.

© 2005 - 2012   RACERGALLERY.COM by Petr Janouš | Autoři, O webu | Developed by Abstract Design | RSS